Ụgbọ njem akwụkwọ mpịakọta GOJON na ndị na-ebu kaadiboodu na-ebuga na East Europe

N'abalị iri abụọ na abụọ n'ọnwa Ọkt 2022, ebukọrọ akpa abụọ n'uju n'ogbako GOJON.GOJON na-akpaghị akaSistemụ ebufe akwụkwọ mpịakọta, Sistemụ ebufe kaadibooduna a ga-ebuga usoro ebufe akwụkwọ mkpofu na Belerus nke ọma.

28 29 30 31

Ngwa GOJON ga-ewu ụlọ ọrụ na-emepụta kaadiboodu smart, nke a na-atụ anya na ọ ga-abanye na mmepụta ọgbara ọhụrụ na 2023.

Agbanyeghị na agha dị n'etiti Russia na UNRINE na-aga n'ihu, ahịa nkwakọ ngwaahịa igbe Carton zuru ụwa ọnụ na-eme ka ọ kwụsie ike.Tụkwasị na nke ahụ, ahịa ahụ ga-emepụta ihe dị ka ijeri $ 16 na ego ha ga-enweta na 2022. Enwere ike ịsị na uto ahịa na-arịwanye elu maka kaadiboodu.

32

A na-ekewa ahịa ngwugwu akwụkwọ mpempe akwụkwọ n'ime mpaghara ise gụnyere North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, Middle East na Africa.

Na njedebe nke 2033, a na-atụ anya na ahịa Asia-Pacific ga-ejide oke ahịa.A na-atụ anya na ahịa dị na mpaghara a ga-agbasa site na ụlọ ọrụ nri na ihe ọ drinksụ drinksụ yana ịba ụba maka nkwakọ igbe kaadị. Mmụba nke mmepụta ihe na ime obodo na-atụkwa anya na ọ ga-ebute mgbasawanye ahịa na mpaghara n'oge amụma.

33 34

Europe (UK, Germany, France, Italy, Spain, Hungary, Belgium, Netherlands na Luxembourg, Scandinavia [Finland, Sweden, Norway, Denmark], Poland, Turkey, Russia, ndị ọzọ nke Europe)

Asia-Pacific (China, India, Japan, Korea, Indonesia, Singapore, Malaysia, Australia, New Zealand, ndị ọzọ nke Asia-Pacific)

Middle East na Africa (Israel, Gulf States [Saudi Arabia, UAE, Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman], North Africa, South Africa, ndị ọzọ nke Middle East na Africa).

Enwere ike ịkọwa uto nke akụkụ a site na mmụba nke ndị na-azụ ahịa zuru ụwa ọnụ na uto nke ụlọ ọrụ awara awara na ngwa ngwa.Na mgbakwunye, ọnụ ọgụgụ ndị bi n'obodo mepere emepe na-eto eto, agụụ na-arịwanye elu maka nri ngwugwu, na mmụba nke ịzụ ahịa n'ịntanetị ga-ebutekwa uto nke akụkụ a.

GOJON, Kpọọ gị ka ị sonyere ụlọ ọrụ ọgbara ọhụrụ.


Oge nzipu: Ọktoba 27-2022